Tänka sig att byxdressen min dotter bär på bilden är samma byxdress som jag använde för 27 år sedan!

Jag var 20 år, hon var en liten bebis när jag hade på mig samma byxdress, en favorit på 90 talet

Jag älskar att se hur bra byxdressen sitter på henne 27 år senare, hur vacker hon är på utsidan och insidan, jag älskar att iaktta henne och fotografera henne spontant, minnen flyter och jag börjar tänka på hur åren har gått och frågar mig hur kunde tiden gå så fort? när hon var ungefär 12 år fick hon sin första dagbok ? och började skriva.✍️

Min dotter Jelissa har alltid älskat djur och jag minns att hon i tidig ålder berättade att hon ville bli veterinär när hon blev stor. Den söta och gulliga svarta Pomeranian bredvid henne på bilden heter Buffy ( jag kallar henne för ”My Queen”), namnet är tagen efter skådespelaren Sara Michelle Geller som spelade huvudrollen i tv-serien Buffy och vampyrerna (Buffy the Vampire Slayer) på 90-talet. 

Vem kunde föreställa sig att skrivandet i dagböcker och intresset för fantasi serier och filmer (Buffy the Vampire Slayer, Freddy Krueger, Super Natural, MARVEL m.m) skulle väcka hennes intresse för skrivandet och öppna vägen för hennes författarskap✨ Wow! 

När Jelissa för fyra år sedan berättade att hon påbörjat skrivandet av en trilogi serie inom Fantasi, var min första tanke att börja jobba med hennes Personal Branding och hjälpa henne med visibilitet ”Att synas och höras är att finnas” När hon berättade för oss att hon hade skrivit sin trilogi, hade hon redan då bestämt sig för att bli egenutgivaren av sin trilogi serie via Amazon -kindle. 

Jag känner mig så lycklig att hon har hittat sin passion som gör henne lycklig och vill berätta för er att hon kommer att lansera sin fjärde bok!

Hon debuterar med sin första Roman ” SHELTERED HEART” på amazon -kindle imorgon fredag den 24 Juli

För er som älskar romantiska noveller, kan ni redan idag förbeställa e-boken via denna länk nedanför.

SHELTERED HEART Kindle Edition-English

Vill du veta mer om Jelissa The Author, besök hennes webb www.jelissatheauthor.com eller sociala medier.

Tack för att du läst så långt! Jag skulle gärna vilja att du lämnar en kommentar och delar den med någon vän.

Kram

Marjorie