Allt började…

 I det ögonblick hon berättade att hon skrev en bok, en trilogiserie, det var så jag lämnade min komfortzon för att hjälpa henne med sitt personliga varumärke, min dotter Jelissa.

Jag investerade i en mentor och från det ögonblicket upptäckte jag min passion för branding och business coaching och jag började utbilda mig för att hjälpa andra kvinnor att bygga sitt personliga varumärke, kvinnor som vill ändra sin livsstil genom att vara sina egna chefer och ha sitt eget företag och bygga det från grunden, men framför allt hjälpa dem att öppna sina sinnen, mindset, ändra din inställning till livet, sträva efter sina värden och lämna din komfortzon.

Jag älskar inspirera kvinnor att göra sina företagsdröm till verklighet, hjälpa dem med processen , lite enklare och roligare.

Jag är en passionerad entreprenör som älskar personlig utveckling så länge jag kan minnas.

Jag brinner för personlig utveckling och entreprenörskap, hjälper kvinnliga entreprenörer att bygga business online.

Jag är grundare av redovisningsbyrån EKMP, jag har jobbat mer än 15 år med att hjälpa många egna företagare med att starta & driva bolag, företagsutveckling, nu vill jag även hjälpa dig steg för steg att uppnå din fulla potential

Marjorie Soto Diaz

MIN INSPIRATION & DRIVKRAFT

Jelissa the Author

2016 Trilogi serie, LUCID DREAMS SERIES

2020 Roman, SHELTERED HEART

 

 

 

 

MIN VISION & MISSION

Min vision är att drömma stort, skapa min egen story och leva mitt bästa liv.

Min mission är att hjälpa andra kvinnor att skapa värde för sig själva, lyfta fram personerna och sitt företagande genom business coaching & branding.

 

I BELIEVE

Att alla har potential att göra skillnad, man måste tro på sig själv även vid motgångar och motvind.

Att aldrig ge upp sina drömmar.

 

MINA SAMARBETE & NETWORKING

Jag älskar nätverka, att alltid lära mig nya saker, bygga upp mitt personlig utveckling.

LUMEAH PHOTOGRAPHY!

Marjorie Brand & Business var en dröm att arbeta med och jag älskade att få chansen att umgås och lära känna henne bättre.

Den här kvinnans leende skulle få varje plats att lysa. Vi avslutade vår session på Stockholms stadshus (Stadshuset), som är en av mina absoluta favoritplatser.⁠
.⁠

När Marjorie och jag planerade hennes session visste vi att Stadshuset skulle vara ett bra alternativ för henne (tillsammans med de andra fantastiska platserna vi valde)

Gretas på Haymarket, en vackert och inspirerande ´arbetsplats ‘ Marjorie tillbringar mycket tid där och förutom passar färgerna och atmosfären her varumärke perfekt.

Janine

Personalbrand photo, Lumeah Photography

THE LATEST FROM 

@marjoriebrandbusiness