JOBBA MED MIG

Det finns ett antal sätt vi kan arbeta tillsammans och jag ser fram emot att utforska möjligheterna tillsammans med dig.

Du kanske har en affärside, en dröm om att starta eget, vara din egen chef och vet inte hur du ska göra? du kanske behöver rådgivning, guide hur man startar och driver företag… så många frågor gällande att vara entreprenör. 

Du är inte ensam! 

Jag finns här för dig och kan hjälpa dig.

Oavsett om du har drivit ditt eget företag ett tag, eller börjar något nytt, är klarhet i visionen, överensstämmelse mellan värderingar och förmågan att förbli autentisk samtidigt som du kliver in i din fulla potential. Men detta är inte alltid lätt att uppnå ensam.

Även med en kristallklar syn kan det ibland vara utmanande att göra de ambitioner du har för ditt företag och ditt liv till verklighet.

Det kan vara lätt att dras bort från det som verkligen är viktigt, tappa motivationen, ditt uppdrag och din mojo att starta upp.

TRANSFORMATIVA SAMTAL

Coaching i sin renaste form är i grunden ett välarbetat och djupt fördjupande samtal med ett tydligt mål. Det handlar om att ställa rätt frågor, i rätt tid och på rätt sätt. Det öppnar upp tänkandet och skapar den förändring i medvetenhet, trosmönster och förståelse som behövs för att underlätta transformation.

Att ha en pålitlig och erfaren coach, som vet vart du är på väg, förstår vad som driver dig och vad som kommer i din väg, och som kan lyfta dig över begränsningarna för ditt eget tvivel, missuppfattningar och motstånd, gör en värld av skillnad.

HUR ARBETA VI TILLSAMMANS?

CLIENT LOVE

”Marjorie, min mamma, är någon som har stöttat mig sedan dag ett. Hon har uppmuntrat mig varje dag. Hon har funnits där varje steg på vägen, och viktigast av allt har påmint mig om att inte alla har skrivit en bok. Att jag har åstadkommit något stort. Mina drömmar har blivit större på grund av henne som min ”chef”. Går alltid framåt genom att bygga ett starkt varumärke,  hemsida, Instagram och försäljning. Hon är mitt nummer ett fan och allierad. Utan henne hade jag inte kunnat slutföra fem böcker. Jag kommer att vara evigt tacksam”

JELISSA THE AUTHOR

Trilogi författare ”Luciddreams series”

Jag är Intellect Coach för World Association of SUPER JUMP

FOLLOW MY JOURNEY @marjoriesotodiaz