WORK WITH MARJORIE

Du kanske letar efter expertcoaching, en varumärkesröst som ger resonans, en inspirerande och transformerande reträtt eller kanske ett spännande samarbete. Det finns ett antal sätt vi kan arbeta tillsammans och jag ser fram emot att utforska möjligheterna tillsammans med dig.

Oavsett om du har drivit ditt eget företag ett tag, eller börjar något nytt, är klarhet i visionen, överensstämmelse mellan värderingar och förmågan att förbli autentisk samtidigt som du kliver in i din fulla potential. Men detta är inte alltid lätt att uppnå ensam.

Även med en kristallklar syn kan det ibland vara utmanande att göra de ambitioner du har för ditt företag och ditt liv till verklighet.

Det kan vara lätt att dras bort från det som verkligen är viktigt, tappa motivationen, ditt uppdrag och din mojo att starta upp.

TRANSFORMATIVA SAMTAL

Coaching i sin renaste form är i grunden ett välarbetat och djupt fördjupande samtal med ett tydligt mål. Det handlar om att ställa rätt frågor, i rätt tid och på rätt sätt. Det öppnar upp tänkandet och skapar den förändring i medvetenhet, trosmönster och förståelse som behövs för att underlätta transformation.

Att ha en pålitlig och erfaren coach, som vet vart du är på väg, förstår vad som driver dig och vad som kommer i din väg, och som kan lyfta dig över begränsningarna för ditt eget tvivel, missuppfattningar och motstånd, gör en värld av skillnad.

HUR ARBETA VI TILLSAMMANS?

PRIVAT MENTORING

Skräddarsydd efter dina behov med vägledning guidar Marjorie dig att omvandla ditt företag till det du föreställer dig med fokuserad rådgivning och kreativ expertis, oavsett om du startar en ny satsning eller utökar din verksamhet.

att-nätverka

GRUPP COACHING

Beroende på var du befinner dig i ditt företag kan du gå med i genomtänkt utvalda gruppcoachingprogram där du får min personliga feedback och hålls ansvarig i intima grupper. Du kommer att odla ditt entreprenörstänk omgiven av entreprenörer från hela världen

WORKSHOPS & RETREATS

Skräddarsyda upplevelser, inspirerande workshop eller retreat för ditt eget varumärke, oavsett om det är för privatkunder eller en workshop för ditt interna team. Tillgänglig på begäran.

storytelling

”Marjorie, min mamma, är någon som har stöttat mig sedan dag ett. Hon har uppmuntrat mig varje dag. Hon har funnits där varje steg på vägen, och viktigast av allt har påmint mig om att inte alla har skrivit en bok. Att jag har åstadkommit något stort. Mina drömmar har blivit större på grund av henne som min ”chef”. Går alltid framåt genom att bygga ett starkt varumärke,  hemsida, Instagram och försäljning. Hon är mitt nummer ett fan och allierad. Utan henne hade jag inte kunnat slutföra fem böcker. Jag kommer att vara evigt tacksam”

JELISSA THE AUTHOR

 

VARFÖR GÅR KUNDER MED I BRAND STUDIO?

Med ett skräddarsytt tillvägagångssätt kombinerar jag kreativ riktning för att lyfta ditt varumärke och strategiska affärsrådgivning och mentorskap för att guida dig i att designa en själfull och framgångsrik verksamhet.

JOBBA MED MIG

 

Oavsett om du startar ett nytt företag eller söker vägledning för att växa ditt företag, är det att klargöra vad som gör dig unik och din zon av geni som kommer att leda dig till att utforma verksamheten och livet du vill ha.

Jag hjälper dig först att finslipa ditt varför och sedan lägga upp en strategi för prissättning, varumärke och affärsskiften för att tjäna pengar på dina passioner. Du kommer att gå därifrån och veta hur du berättar historier med din unika röst och ansluter autentiskt till din ideala klient. Slutligen kommer du att designa din egen signaturupplevelse för ditt företag och odla ditt entreprenörstänkande för att spela större.

marjorie-mentoring-branding

FOLLOW MY JOURNEY @marjoriesotodiaz