Under en tid har jag jobbat med ett personligt projekt som ligger nära mitt hjärta, min dotters personliga varumärke, ”Jelissa the Author” nu är hemsidan klar! www.jelissatheauthor.com

Jelissa har skrivit en trilogi serie inom fantasy och kommer inom kort med sin fjärde bok, en romantisk novel. Jag slutar aldrig imponeras av henne! När Jelissa berättade för oss att hon hade skrivit en trilogibok, inspirerade hon mig enormt, jag kände då att det var dags att kliva ur komfort zonen. Från det ögonblicket känner jag drivkraften att göra en förändring, jag började utforska, nätverka med experter, jag investerar i en fantastisk coach och lär mig hur viktigt det är att jobba med sitt varumärke och att synas. ” Syns du inte, så finns du inte” – ” Syns du, finns du! ”

Allt började som ett personlig projekt som förvandlades till en passion. Jag hittade mig själv på vägen, jag känner drivkraften inom mig, jag älskar branding, entreprenörskap, kommunikation och vill hjälpa andra kvinnor & entreprenörer som inte vet hur de ska gå vidare och uppnå dessa professionella mål i sin business eller bygga starkt personligt varumärke.

Det handlar om något mer än bara ett jobb för mig när jag jobbar med Jelissas varumärke. Jag älskar att se henne utvecklas i sin roll som författare, älskar att hjälpa henne till nästa nivå, dels med branding och strategisk.

”Working hard for something, whe don´t care about is called stress.

working hard for something we love called PASSION ”

-Simon Sinek-

jelissa-marjorie
Jelissa & Me
Lucid Dreams Series ” Illumination”

Jag delar med mig en del av prolog från första boken.

Lucid Dreams-serien del 1 ”Illumination”

”She looked disturbingly skinny and pale like the sun had never touched her skin before
She looked like another person. But I guess thats what this sickness does to you
My mom hasn’t eaten in days, she has just taken care of my grandmother and kiss her cheek as I walk out the door
My dad is outside looking at me and giving a smile, trying to hide his sadness. He knows that she doesn’t have long.
I sit in the kitchen with my head against the window as I stare outside.
I cant see much just the rain against the window and you can hear the raindrops slowly stroke the window. Its relaxing and it makes me think easier. I can’t manage to keep my eyes open anymore.
Everything is turned dark…..

Jag hoppas att du blir nyfiken och inspirerad och att du vill veta mer om ”Jelissa The Author” Follow & Enjoy, eller kanske köpa boken?

www.instagram.com/jelissatheauthor/

Nu finns första boken att köpa som pocket på Adlibris, Bokus, Akademikbokhandeln eller som e-bok på amazon.

Love Marjorie