ATT NÄTVERKA ÄR EN PERSONLIG INVESTERING

Jag började ta kontakt med andra kvinnor och entreprenörer som inspirerar mig och hjälper mig med mitt personlig utveckling för ca 2 år sedan, det är bästa personliga investering.

”It’s not wasted time, it’s time learned”

Omge dig med människor som är likasinnade som dig och kan mycket mer än du, du lär dig så mycket av alla och av varandra, jag rekommenderar det jättemycket, du träffar så många fantastiska personer på vägen.

”När du lär dig, växer du, när du växer blir du bättre”

Din kunskap ökar & i sin tur gör din färdighetsnivå och därmed din framgång

Börja nätverka och hitta en mentor som kan ge dig den stöd du behöver för att gå framåt med din utveckling och uppnå dina mål. 

Vilka är fördelarna med att ha en mentor? Många. Ibland skapar vi alternativ, möjligheter som kan avlägsnas från verkligheten. Att ha möjlighet att dela våra mål och bekymmer med någon som har erfarenhet, hjälper oss att hantera våra rädslor, forma våra drömmar och definiera handlingsplaner för att uppnå dem.

En mentor är en person som inspirerar och råder oss. Identifiera från din omgivning vem som kan vara en mentor för dig, vilken person inspirerar dig och ger dig bra råd.

Bygg den idealiska miljön för att börja växa, var du som bestämmer varifrån, med vem och hur högt du kommer att anlända.

Dra fördel av varje steg du tar för att få dina viktiga projekt och viktigast av allt, njut av vägen för att få det

Love Marjorie