Förra veckan blev jag och min dotter bjuden på denna event Mentoring Walk, där vi fick njuta på en god frukost i vackra Rosendals trädgård, vi träffade 48 kvinnor som samlades för att dela sina tankar, entreprenörsresa och en mentor promenad runt den vackra Djurgården, dagen avslutades med lunch på POP House, storytelling och goodie bag. En fantastisk inspirerande dag!

Vital Voices mentor vandring hölls förra veckan för första gången i Stockholms, detta firas varje år i mer än 60 länder runt om i världen för att stödja och hjälpa kvinnor i deras utveckling och mentorskap, denna mentor promenad är grundad av Hillary Clinton och Madeleine Albright. I Stockholm organiserades av dessa fantastiska kvinnor Sabinije Von Gaffke och Susanne Birgersdotter.

mentoringwalk
Det magiska ögonblicket för mig, när jag träffade Susanne för första gången.
Jag & Susanne
Sabinije Von Gaffke
Mentors promenad
Lunch på POP House
Camilla Brinck & min underbara dotter Jelissa
Jelissa och Susanne
En fantastik goodie bag

Tack så mycket Susanne Birgersdotter för denna möjlighet, det är en stor ära, Stort Tack till Sabinije och alla fantastiska, mäktiga kvinnor som delade med sig sin generositet och kärlek.

Love Marjorie


▫️