Hur kan man hitta tillbaka till motivationen när saker går fel?

Det finns tillfällen när vissa omständigheter i livet kan leda till att du slutar se dina tydliga mål och tänker överge dina planer och ge upp vad du hade planerat och drömmer om.

De är svåra situationer, ibland oväntade, som gör att du börjar tvivlar på och börja känna rädsla och osäkerhet, förlora motivation och känna dig vilse, utan riktning.

Vad kan du göra om du befinner dig i en sådan situation? Att se bortom alla hinder?

Hur kan du återfå din motivation och gå vidare med dina projekt och ditt liv ? Om du är villig att göra din del finns det flera saker som kan hjälpa dig:

Hitta din inspiration, hitta tid varje dag att göra något du gillar, träffa folk som inspirerar dig och hjälper dig framåt.

Acceptera verkligheten, vila och reflektera

Denna typ av situation kan normalt ändra dina prioriteringar, så ta en penna och papper (eller sitt vid datorn om du föredrar) och börja skriva ner allt som kommer fram i dina tankar och när du frågade dig själv ”vad vill jag ha?” Vad vill jag göra?

Inte vad andra vill eller tror är bättre för dig, vad du vill ha.

MIN INSPIRATION!

En sak som inspirerat mig mycket är att träffa denna fantastiska kvinna live på denna fabulous place ” Greta på Haymarket”, Malin Hammar-Blomwall har business coachat mig under ett helt år och det är den bästa investering som jag har gjort, till min egen personliga utveckling.

Jag har lärt mig massor, saker som jag aldrig anade att jag kunde göra eller visste om mig själv. I love it! och det inspirerar mig!

Att utvecklas, inspirera, hjälpa och stötta kvinnor & entreprenörer framåt.

Love Marjorie