JOBBA MED MIG

WORK WITH MARJORIE

Brand & Business Mentor och känd för att designa high-end livsstilsföretag

Ibland kan det vara svårt att veta var man ska fokusera när man bygger och utvecklar sitt drömföretag.

Jag följer med dig på den här resan och ger dig den affärs- och mentalitetsmentorskap, ansvarsskyldighet och personlig feedback som behövs för att hitta det fokuset, nå rätt kunder och trivas som en entreprenör som känner sin plats i världen.

THE STUDIO JOURNEY

Varje resa är genomsyrad av min signaturstrategi – att lyssna på vem du verkligen är, känna till ditt företags unika karaktär och ta fram din sanna röst.

LYSNNA

Lär känna din personliga ritning och hitta din unikhet

ATT VETA

Kartlägga en tydlig strategi och
affärsplan

KÄNNA

Skapa ett varumärke som knyter an till din unika berättelse och röst

ELEVATE

Skapa synlighet för ditt företag och bygg en webbplats som konverterar

HUR ARBETA VI TILLSAMMANS?

BUSINESS PLUS

PRIVAT MENTORING

Skräddarsydd efter dina behov med högtrycksvägledning guidar Marjorie dig att omvandla ditt företag till det du föreställer dig med fokuserad rådgivning och kreativ expertis, oavsett om du startar en ny satsning eller utökar din verksamhet.

att-nätverka

BUSINESS CIRCLE

GRUPP COACHING

Beroende på var du befinner dig i ditt företag kan du gå med i genomtänkt utvalda gruppcoachingprogram där du får min personliga feedback och hålls ansvarig i intima grupper. Du kommer att odla ditt entreprenörstänk omgiven av entreprenörer från hela världen

WORKSHOPS & RETREATS

SKRÄDDARSYDA UPPLEVELSER

Inspirerande workshop eller retreat för ditt eget varumärke, oavsett om det är för privatkunder eller en workshop för ditt interna team. Tillgänglig på begäran.

storytelling

”Marjorie, min mamma, är någon som har stöttat mig sedan dag ett. Hon har uppmuntrat mig varje dag. Hon har funnits där varje steg på vägen, och viktigast av allt har påmint mig om att inte alla har skrivit en bok. Att jag har åstadkommit något stort. Mina drömmar har blivit större på grund av henne som min ”chef”. Går alltid framåt genom att bygga ett starkt varumärke,  hemsida, Instagram och försäljning. Hon är mitt nummer ett fan och allierad. Utan henne hade jag inte kunnat slutföra fem böcker. Jag kommer att vara evigt tacksam”

JELISSA THE AUTHOR

 

VARFÖR GÅR KUNDER MED I BRAND STUDIO?

Med ett skräddarsytt tillvägagångssätt kombinerar jag kreativ riktning för att lyfta ditt varumärke och strategiska affärsrådgivning och mentorskap för att guida dig i att designa en själfull och framgångsrik verksamhet.

JOBBA MED MIG

 

Oavsett om du startar ett nytt företag eller söker vägledning för att växa ditt företag, är det att klargöra vad som gör dig unik och din zon av geni som kommer att leda dig till att utforma verksamheten och livet du vill ha.

Jag hjälper dig först att finslipa ditt varför och sedan lägga upp en strategi för prissättning, varumärke och affärsskiften för att tjäna pengar på dina passioner. Du kommer att gå därifrån och veta hur du berättar historier med din unika röst och ansluter autentiskt till din ideala klient. Slutligen kommer du att designa din egen signaturupplevelse för ditt företag och odla ditt entreprenörstänkande för att spela större.

storytelling

 

MY LATEST WORK

 

JELISSSATHEAUTHOR

jelissatheauthor
ekmp

EKMP

Roxanne´s Dance Studio

@marjoriesotodiaz (Swedish)  @marjoriecoaching (Spanish )

FOLLOW MY JOURNEY @marjoriesotodiaz